O viata ca oricare alta

Posted by | Posted in Uncategorized | Posted on 19-02-2007

17

Uite ca am ramas insarcinata.

Testul a venit ca o ghilotina. Uneori si asteptarile taie in carne vie. Trebuie sa fi fost el. Sau el. Poate ca el. Simti mormolocul in tine ?

Simt pe dracu. Sunt speriata si asistenta care ma intreaba imi recunoaste ca are trei copii. Cu acelasi barbat. E asta e, lumea se schimba. S-a intamplat brusc. Flux de spermatozoizi intr-o maree indecisa a pizdei mele ciudate. Mal si sargase. Lumea se schimba.

Reproducerea mea eludeaza principiul. Am sa ies la pensie astazi sau maine sau poimaine. Si ce daca imi spune constiinta. Te-ai futut destul intr-o lume in care dragostea e sustinuta de boala ei. SIDA. Ce mama dracului am de facut. Sa cobor de la inaltimea cizmelor mele si sa ma cabrez pampersului. Dulcele sunet al chiuretei. Mananc o friptura in sange si-mi trece. Totul tine de gastronomie. Vesnica lui pomenire.

Si strada se schimba se schimba se schimba…..

P.S. Curtezana, m-am gandit si eu la sinucidere…

Comments (17)

stii ca nu vei mai fii interesanta de acum inainte ?

shit/love happens

Avortează și ești criminală, păstrează-l și renunți la anumite vicii. :)

Sau te fute el pe tine…

mai lasa dracu suprarealismul asta ca nu esti in 1930

Cine a ramas insarcinata,Anda ?hahahahaha……

Saru’mana Andaa

…mi-au placut…comentariile tale de pe blogul lui abjectu’…. uffff….ce “palma” ti-i luat !!!!!!!!!!!

Sa fii cuminte :) ))))))))))

nu te shtiu…imi place insa cum scrii…iar intimplarea asta m-a determinat sa-mi dau cu pararea. copilul are rostul lui daca vine cind esti pregatita pentru asta.
daca nu…mergi si rezolva-te….bafta multa…tin pumnii..si…trece..te asigur. si inceteaza cu gindurile sinucigase……n-au rost !!!

Ai ramas fara bani de anticonceptionale?

Daca ne spuneai ca ai SIDA, nu era mare lucru, multi au intrat in tine..

Daca ne-ai spus ca esti curva(ai recunsocut), si ai ramas gravida..esti proasta..

Dulcele sunet al chiuretei. Mananc o friptura in sange si-mi trece. Totul tine de gastronomie.

haha! – ce faina e asta.

Din text reiese ca ai facut deja avortul, am I right?
Sorry.

nai 30 de mii de prezervative ? :-D

esti …. tampita

… si apropo era o afirmatie

dat fiind ca deja sunt o groaza de vizitatori fideli, sa faci in asa fel incat sa existe o legatura cat mai stransa intre toate entry-urile tale – sa se vada cum evolueaza lucrurile- eu nu urmaresc decat de cateva luni, si poate ca nu am observat eu pt ca nu am fost nici prea atent, dar cred ca e super fain daca s-ar ajunge intr-un punct in care sa nu se poata intelege firul operelor decat daca se citesc in ordine. Asta poate sa fie de folos daca urmeaza sa fie publicate pe viitor.

[Prince_of_Bucharest] “blah blah blah …. eu nu urmaresc decat de cateva luni … blah blah blah …. Asta poate sa fie de folos daca urmeaza sa fie publicate pe viitor…” – esti trist, idiotule

Ma intrebam pana unde poate merge patetismul. Pana la “inscenarea”propriei sarcini. M-ai impresionat! Ce rau imi pare pentru tine. Toti bloggerii te compatimesc. Si altii nu cad in plasa ta. Sincer, curvelor le place sa fie bagate in seama, sau sa se bage singure. Sincer, mai lasa-ma cu povesti despre copii avortati sau copii nenascuti. Pune poza cu tancul cand se naste! Hehehe!

Write a comment

Powered by Technorati RSS Feed Google PageRank Checking tool

View My Stats