Acarul Paun

Posted by | Posted in Uncategorized | Posted on 17-01-2007

9

Mi-a zis ca il cheama Milan. Mi-a sarutat mana si m-a intrebat daca beau o cafea. Arata bine mai ales slitul. Ii spun ca da.
Vagonul restaurant e departe. O ia inainte deschizandu-mi calea. Va fi botezatorul meu in curand si merita sa imi deschida calea. Imi frec pizda de trupurile blatistilor. Ei si ele si frica de labarul sef al trenurilor.

Nasul imi cere biletul. Ii zambesc si fac pe proasta. El se intoarce. Domnisoara este cu mine. Accentul ma face sa-mi dau drumul. Biletul ei este la mine. Fireste ca tichetul este in poseta mea. Nu il arat nici de-a dracului. Autoritatea luptandu-se cu masculul pentru un loc in pizda mea.

Spiritul ludic al cailor ferate romane. Imi vine brusc sa ma pis. Este ocupat. Un blatist deschide si vrea sa iasa de-acolo. Vezi ca este nasul, si imi place cum se intoarce cu spatele atunci cand jetul meu uda ecartamentul. Ma priveste in oglinda si mana mea schiteaza o cruce a Sfantului Andrei direct pe pasarica mea calatoare..

M-as fute aici cu tine in trenul asta pentru care eu am bilet si tu nu. Imi mangai clitorisul si gem. Se intoarce si privirea lui imi deranjaza fluturii pudici. Sunt cu ambele picioare pe closet aratandu-mi comoara in toata profunzimea ei. Ii fac discret cu ochiul si il simt cum ar vrea sa o facem acolo. Pozitia capra intr-un tren plin de oameni.
Caineasca veche sau domesticirea instinctului. Ma masturbez si imi aduc aminte de un film pe care mama mea mi l-a povestit. Glasul rotilor de tren. Cred ca a rulat cu casa inchisa. Of mama pacat ca nu ai vrut sa calatoresti. Se apropie si ma saruta.

Ce mama dracului ma deranjezi acum. Fuck ! Si Milan sau cum dracu l-o fi chemand ma tot intreaba si intreaba cine e tipul. Nasul apare si el. Orgasmul meu vrea sa traga un semnal de alarma. Sa ramana singur si fara bilet. Blatist.

Coboara in prima gara. Ma intreaba cine sunt. Ii spun ca nu stiu. Macar unde cobor. Intr-o halta ceva. Vrea un numar de telefon. Si alearga dupa trenul in mers. Milan ma priveste ca pe o coarda. Eu rad. Fluturii mei sunt casti inca.

Opriti viata…peronul pe partea dreapta…

Comments (9)

J’ai perdu les mots…

analizez acum c-un ochi sticlos
cum anda-ntoarce sentimentele pe dos:
creierul tau taios precum un diamant
creeaza-n noi samanta unui orgasm aglutizant
dar suflul meu de prost sentimental
nu prea admite ca te-ai fute si cu-n cal
incerc s-o intuiesc pe anda cea reala
dincolo de coarda ce-o suge c-o pofta cam penala
desi multi dintre smecherii cu oua
viseaza-o pizda ce-nghite una-doua
dar daca-n spatele acestei tarfulite
se afla o femeie tandra, fara fitze
care-si doreste-n realitate
un cavaler care s-o dea pe spate?
dar lumea-i schioapa
iar anda nu-i exclus sa fie chiar mioapa
si ma rog ca tot ce pare-a fi talent
sa nu fie de fapt un vant grandilocvent

Geniala scrierea ta… stilul tau este laudabil…

sper ca de stilul andei vorbesti

nu mai…, of nimic nu stii trebe sa iti explic :D

esti un copil nefericit intr-o curva fericita

Nu cred o iota din ce zici! :) :(:):(

Hello! Good Site! Thanks you! jxlhtqkjitzc

felicitari… un joc de cuvinte superb!

Write a comment

Powered by Technorati RSS Feed Google PageRank Checking tool

View My Stats