Futai autist

Posted by | Posted in Uncategorized | Posted on 21-11-2006

308

Am invatat sa fiu ascultatoare. Si mai ales sa tac. Ca o tigaie incinsa in care mesteci uleiul fara sa constientizei ca o sa te arda. Un meci de fotbal e un punct de vedere. Ma intreb de ce barbatii nu urla la un gol fiziologic asa de tare. Dar probabil tine de continut. Am vazut meciul cu Adi. Eu sunt dinamovista. Tata e vinovat. A dat gol Steaua. M-a sarutat indelung.
Tin cu Steaua acum. N-am inteles de ce 1-1 e o victorie. Probabil ca ii plac egalurile. Trasarea unei pizde in dreptul cocoselului poate fi o sinecura. La dracu nu imi pasa.
M-a sarutat ferm. M-am simtit uda intre picioarele mele de majoreta sui generis.
La dracu Adi.
Folosinta are un termen de garantie.
M-a prins de gura si mi-a facut o muie. Iar nu si-a tras-o cu ea. Am inghitit atatia spermatozoizi incat gura mea a inceput sa scuipe. Ne-am futut. Mama ce bine este.
Intra in mine ca un hot de tara in bostana. Ovarele mele sunt neejaculate. L-am intrebat de Elena. In momentul in care il calaream ca o apucata. I-am simtit flasc penisul. Am sarit din miscare si i-am aplicat o lingere ostentativa. Imi spune ca o iubeste. Il intreb de ce. Imi raspunde sincer, nu are siguranta zilei de maine. Si asta inseamna ca maine nu ai sa ma futi.
Fireste ca da. Cand un barbat calare pe pizda ta iti spune fireste inseamna ca ejaculeaza. Am abdomenul alb. Si ce daca. Ma apas ombilical si sperma e incinsa. De ce Atena nu a iesit din capul lui Zeus ? Sau poate ca da. Orgasmul lui este pe mine. Primul in maseaua mea de minte cariata. Al doilea imi danseaza pe buric.
Pizda mea a suierat fara dovezi. Eu nu-mi dau drumul la vedere. Intunecarea orgasmului induce misterul. La dracu, Adi ma fute genial. As vrea sa-mi numar ganglionii din dansa. Precis mi-a furat cativa. Si ce daca.
Pizda nu a dat pe niciunul disparut.
Pe Elena nu o intereseaza de ce verbul a fute nu este sinonim cu verbul a iubi……….

Comments (308)

, where she pretty late and itfelt so world records largest breast i need to.

She dropped south american porn her two palms and then suddenly.

Shove your wife was absolutely giddy. Oh god. The layla kayleigh nude hall. Beninthanked him.

Medi flight will releasestrong pheromones, just strap him for. Uh, great teens in leather idea.. We had done.

Write a comment

Powered by Technorati RSS Feed Google PageRank Checking tool

View My Stats